top of page
multitex tuning studio carbon fiber alcantara leather
тунинг студио карбон
карбонови капаци, огледала, тунинг, карбон, интериор, спойлери
карбонов спойлер тунинг карбон
Детайлите. За по-голямата част от страстните автомобилни фенове детайлите са от толкова голямо значение, колкото и самият автомобил.

Можем да изпълним вашите нестандартни изисквания относно подобряването на интериора и екстериора на автомобила Ви. В тази секция Ви представяме малка част от работата ни по различни автомобили. През годините на усилена работа ние добихме увереност и доверие в клиентите за да работим по техните красиви автомобили.

Porsche Panamera 4S Turbo

Това Porsche Panamera получава изцяло нов тунинг пакет - предна и задна броня, прагове, калници и заден дифузер. Инсталирахме LED дневни светлини. Интериора на автомобила също бе подобрен - изработихме карбонови панели. Като завършек колата бе боядисана в сребърен мат.

BENTLEY CONTINENTAL GTS

По този проект ние трябваше да подобрим екстериора на това Bentley като му инсталираме бодикит от фибростъкло по предната, задната броня и праговете. Изработихме карбонови огледала и заден спойлер. Резултатите са впечатляващи.

Mercedes-benz s63 amg

Огромната хромирана предна решетка бе заменена с изцяло нова карбонова. Лайстната на багажника също бе заменена от карбонова, лакирана във висок гланц.

porsche carrera s 997

По този супер спортен автомобил подобрихме огледалата като инсталирахме карбонови капаци, боядисани в лак мат. Нов бодикит оформя чертите на купето. За десерт монтирахме карбонови рингове около фаровете.

aston martin dbs

Този суперавтомобил се нуждаеше от минимални подобрения за да се подостри и без това агресивния му външен вид. По предната броня са монтирани карбонови лип спойлери. Капака е оформен, а задния дифузер е заменен изцяло от карбонов.

Lamborghini gallardo replica

Трансформирахме Toyota MR2 в реплика на Ламборгини. Точно копие на калници, капак, врати и цялото тяло на италианския автомобил. Вратите се отварят нагоре посредством специалните панти.

Mitsubishi lancer evo x

Пълен карбонов пакет. Лакирани карбонови детайли - капак, спойлер, багажник и брони.

Lamborghini gallardo

Някои автомобили нямат нужда от огромни подобрения, но да бъдат леки е голямо предимство. По това Ламборгини поправихме щети по предната броня и инсталирахме заден карбонов дифузер, както и преден лип спойлер.

bottom of page