Здрави и издръжливи композитни профили, произведени чрез метода пултрузия използвайки стъклени влакна и полиестерна смола.

Пултрузията е производствен метод, използван за непрекъснати композитни материали. Нишки от фибростъкло преминават през смес от смоли и се оформят в пред-матрична система. След това нишките влизат в матрицата, където смолата преминава полимеризационна реакция. Подходящи смоли за пултрузия са полиестерна, полиуретанова, винил-естерна и епоксидна смола.

изтеглени профили
Характеристики
  • голяма механична здравина

  • устойчивост на корозия

  • огнеупорност

  • устойчивост на химикали

  • лекота

  • диалектрик

Решетките са леки, здрави, не провеждат ток и са огнеупорни. Подходящи са за монтаж върху платформи, площадки, пътеки и други повърхности. В сравнение с други материали те доставят един от най-високите коефициенти на здравина-тегло. Една от основните характеристики е устойчивостта на корозия, а покритието издържа много години без нужда от боядисване или полиране.

Предлагайки голямо разнообразие от форми и размери, изтеглените профили от фибростъкло са предпочитан продукт в много бизнес сектори - строителство, морска индустрия, химическа индустрия, авиация и много други. Комбинирайки здравина и лекота тези продукти от следващо поколение взимат предимство над стандартните индустриални материали.

Продукти
ъгъл
квадратна тръба
плоска лента
I - профил
U - профил
решетка
ударна лента
кръгла тръба
солиден прът
назъбена тръба
Индивидуални проекти

Предлагаме разработка на индивидуални проекти за изграждане на различни конструкции, скелета, нефтени платформи, обезопасяване на сгради, парапети, стълби, пътеки и много други.

 

Моля свържете се с нас за подробна информация и оферти.