spunbond3
медицински
маски
Мултитекс Трейд ЕООД е производител на:
Нетъкан текстил - PP Spunbond (спънбонд)
Нетъкан текстил - PP Meltblown (мелтблоун) - 100% полипропилен
Предназначен за производство на медицински маски и други медицински изделия.

От началото на 2020г. фирмата е основен снабдител на най-големите български и балкански производители на медицински изделия 

и по специално медицински маски за еднократна употреба и аналогични специални продукти за предпазване от вируса на Covid-19.

Характеристики
  • голяма механична здравина

  • устойчивост на корозия

  • огнеупорност

  • устойчивост на химикали

  • лекота

  • диалектрик

Решетките са леки, здрави, не провеждат ток и са огнеупорни. Подходящи са за монтаж върху платформи, площадки, пътеки и други повърхности. В сравнение с други материали те доставят един от най-високите коефициенти на здравина-тегло. Една от основните характеристики е устойчивостта на корозия, а покритието издържа много години без нужда от боядисване или полиране.

Продукти
ъгъл
квадратна тръба
кръгла тръба
I - профил
ударна лента
плоска лента
солиден прът
назъбена тръба
U - профил
решетка

Предлагайки голямо разнообразие от форми и размери, изтеглените профили от фибростъкло са предпочитан продукт в много бизнес сектори - строителство, морска индустрия, химическа индустрия, авиация и много други. Комбинирайки здравина и лекота тези продукти от следващо поколение взимат предимство над стандартните индустриални материали.

Индивидуални проекти

Предлагаме разработка на индивидуални проекти за изграждане на различни конструкции, скелета, нефтени платформи, обезопасяване на сгради, парапети, стълби, пътеки и много други.

 

Моля свържете се с нас за подробна информация и оферти.

© 2020 Multitex Trade LTD. All rights reserved.