top of page
multitex tuning studio carbon fiber alcantara leather
тунинг студио карбон

Естествена кожа

Миризмата на луксозен кожен салон е несравнимо чувство. Висококачествени естествени кожи са налични по поръчка за тапицерия на Вашият автомобилен салон. Да си ексклузивен вече не е недостъпно. Изборът е Ваш.
Без значение дали карате BMW или Мазерати, Вие имате избор от разнообразие кожи за да направите Вашият салон впечатляващ.

Кожа напа

Отличаваща се с меката си повърхност, този вид телешка кожа е характеризирана с мека и гладка повърхност, полирана с полупрозрачни байцове. Натуралните пори на кожата са ясно видими, тъй като не са покрити с бои и други плътни покрития. Мекият допир и високото качество правят този продукт силно предпочитан.
естествена кожа, кожа за автомобили, интериор, кожа напа, седалки, тапицерия

Изкуствена кожа

Изкуствената автомобилна кожа е предпочитана от много клиенти поради качеството си на добра цена. Издръжливостта на атмосферни условия и UV лъчи правят този продукт перфектен за всеки автомобилен салон. Разнообразие от цветове по поръчка.
естествена кожа, кожа за автомобили, интериор, кожа напа, седалки, тапицерия

Перфорирана кожа

Предлагаме два вида перфорирана кожа - естествена и изкуствена. Кръглата перфорация правят този продукт по-красив и предпочитан. Препоръчва се за седалки с отопление или охлаждане.

Моля свържете се с нас за да получите ценова оферта за избрания продукт.

Виж още: Alcantara® за автомобили

алкантара тапицерия автомобили табло таван седалки
bottom of page