тунинг студио карбон

Естествена кожа

Миризмата на луксозен кожен салон е несравнимо чувство. Висококачествени естествени кожи са налични по поръчка за тапицерия на Вашият автомобилен салон. Да си ексклузивен вече не е недостъпно. Изборът е Ваш.
Без значение дали карате BMW или Мазерати, Вие имате избор от разнообразие кожи за да направите Вашият салон впечатляващ.

Кожа напа

Отличаваща се с меката си повърхност, този вид телешка кожа е характеризирана с мека и гладка повърхност, полирана с полупрозрачни байцове. Натуралните пори на кожата са ясно видими, тъй като не са покрити с бои и други плътни покрития. Мекият допир и високото качество правят този продукт силно предпочитан.

Изкуствена кожа

Изкуствената автомобилна кожа е предпочитана от много клиенти поради качеството си на добра цена. Издръжливостта на атмосферни условия и UV лъчи правят този продукт перфектен за всеки автомобилен салон. Разнообразие от цветове по поръчка.

Перфорирана кожа

Предлагаме два вида перфорирана кожа - естествена и изкуствена. Кръглата перфорация правят този продукт по-красив и предпочитан. Препоръчва се за седалки с отопление или охлаждане.

Моля свържете се с нас за да получите ценова оферта за избрания продукт.

Виж още: Alcantara® за автомобили

алкантара тапицерия автомобили табло таван седалки